fbpx

Ei toivoa pelastuksesta, ei pakopaikkaa maan päällä. Tuhon säkeet soivat. Demonit ovat täällä.

Synkkä hahmo syntyi pimeydessä ja varttui synkässä kehdossa. Sen voimien kasvaessa se kokeilee siipiään. Valmiina ihmiskunnan vääjäämättömään tuhoon. Valmiina kokemaan kaikki kauhut ja pelot matkalla kohti kaiken loppua.

Musta liekki roihuten intoa sisällään Kalmo julkaisee ensimmäisen EP:nsä 10.5.2019

Kalmo on yhden miehen doom metal -projekti. Tällä synkällä projektilla on historiaa jo melkein kymmenen mustan vuoden ajalta, nimen vaihdellessa aika-ajoin ja satunnaisia demoversioita julkaisten. Nyt viimeisen parin vuoden aikana Kalmo on kammion hämärässä kerännyt pimeyden voimia ja valmis vapauttamaan Demonin. Ennen tämän EP:n julkaisua Kalmo on julkaissut muutamia demoja ja musiikkivideoita. Nyt pirunkourallinen pimeyden hymnejä on enemmän tai vähemmän uudelleen äänitetty, miksattu ja masteroitu kuusirataiselle EP:lle.

Demoni on siirtymäriitti mikä päättää Kalmon ensimmäisen muototutumisvaiheen. Osa EP:n kappaleista on varsin varhaiselta vaiheelta ja osa kirjoitettu viime parin vuoden aikana. Tämän riitin jälkeen Kalmo on valmis uuteen. Uusia pimeitä veisuja hyräillään hiljaa yön hämärässä. Synkät laulut pimeästä ja sen houkutuksesta saavat hiljalleen muotoaan. Synkät säkeistöt kiertyvät yhteen ja keräävät voimiaan. Tuhon uho jylisee pimenevässä horisontissa.

Demoni EP on saatavilla digitaalisena ja CD-versiona. Tämän lisäksi on saatavilla Demoni t-paita kalmojen peitoksi. Voit tehdä tilauksesi Kalmon Bandcamp-sivulla (https://doom.kalmo.fi).

Kalmo Bandcamp – https://doom.kalmo.fi

Homepage: https://kalmo.fi

Twitter – https://twitter.com/KalmoDoom

Facebook – https://www.facebook.com/kalmodoom/

Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=68uusWaY3zM&list=PLCA9aXHmk-y0Mg8HCFvCQB4YNxRkl2yx1

Lisätietoja: kalmo@kalmo.fi

No Comments

Comments are closed.